Faciliteiten

Of u nu op zoek bent naar een leuke vakantie met het gezin of een romantische vakantie voor twee, “Vakantiehuis De Lyster” is het perfecte thuis ver van huis en is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft.

 Wij kunnen u een contactloos verblijf aanbieden. De sleutel kunt u bemachtigen via een sleutelkluisje. Wij zijn ten alle tijden bereikbaar via telefoon of email.

 

Vakantiehuis De Lyster” is een 6 persoons vakantiehuis en ligt midden in de prachtige duinen en op 10 minuten loopafstand van het gezellige dorp Nes. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 850 meter. Heerlijk om uit te waaien, welk seizoen het ook is. Dankzij de vrije ligging heeft u echt vakantie.

 

“Vakantiehuis De Lyster” is van alle comfort voorzien, waaronder; een wasmachine, vaatwasser, televisie, keuken, 3 slaapkamers, woonkamer, badkamer en een terras op het zuiden.Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras met aan weerzijden een glazen afscherming tegen de wind en de rest van de tuin.

 

"Vakantiehuis De Lyster", wordt omringd door een tuin, deze bestaat volledig uit gras met enkele boompjes. De beschutte ligging op het zuiden zorgt ervoor dat u al snel van de buitenlucht kunt genieten en de uitgestrekte duinen van Nes.